「大山崎町スイスフェア2017」を開催します!

昨年に続いて、今年も「大山崎町スイスフェア」を開催します。

今回は、来日中のスイス人アルプホルン奏者リザ・シュトルさんに出演いただくほか、日本人ヨーデル歌手の伊藤啓子さんをはじめとするユニット「アムスレ・クヴァンテット」の皆さんにも素晴らしいスイス音楽の音色を聴かせていただきます。

そして、7月から大山崎町教育委員会に赴任したCIR(国際交流員)のアドリアン・フリースが地元大山崎町国際交流協会の皆さんとともに「スイスクイズ」を出題し、会場を盛り上げます。

またステージパフォーマンスの他にも、スイスの伝統料理「ラクレット」の実演販売、スイス風の焼き菓子、スイスの輸入雑貨類の販売も行います。

• 日時=2017年9月24日日曜日 午後1時~4時
  • 会場=天王山夢ほたる公園
  • 入場料=無料
  • 問合せ=大山崎町教育委員会 生涯学習課

After its big success last year, we are proud to present you the second “Oyamazaki Swiss Fair” in 2017.

This time, you can enjoy the marvelous performance of Swiss folk music by alpenhorn player Lisa Stoll, now on tour in Japan. Also let yourself be enchanted by famous Japanese yodeler Keiko Ito and her band, the “AMSLE Quantett”.

As another highlight, we present to you the “Swiss Quiz”, hosted by our CIR Adrian Fries (“Coordinator for International Relations”) and the members of the “Oyamazaki International Friendship Association”.

At the venue you can enjoy “Raclette”, the traditional Swiss cheese dish and the taste of Swiss pastries. Maybe you will also find something interesting among the imported goods and tableware from Switzerland.

Date: Sunday, September 24 2017 from 13:00-16:00

Venue: Tennozan Yumehotaru Park

Admission Free!

Contact: The Oyamazaki Board of Education, Section for Lifelong Learning

スイスフェアポスター

大山崎町 教育委員会生涯学習課 ホストタウン事業推進プロジェクトチーム

更新日:2017年08月21日